imagen parpadeante

Formatges de l'Abadessa som una formatgeria situada al nucli medieval de La Seu d’Urgell, al bell-mig del Pirineu, amb una producció molt limitada. Al numero 45 del carrer dels Canonges hi ha la micro-formatgeria, el celler i la botiga.

   


Elaborem els nostres formatges amb molta cura, cercant en tot moment l'orgull pel producte ben fet. La formatgera, Judit Carreira, n’elabora els formatges escollint acuradament la llet de la més alta qualitat del Pirineu, fent servir tota l’experiència que li donen més de vint anys en el sector. Elaborem formatges de vaca i de cabra fent servir llet de productors locals de ramats en pastura, essent el procés d’elaboració totalment manual.

   


El nostre celler és natural, de parets de pedra i estanteries de fusta que donen als nostres formatges les condicions més optimes per a una bona maduració. Fem formatges tradicionals, com per exemple mató, brossat, formatge Serrat o formatge de Tupí, però també estem especialitzats en formatges més diferenciats com els nostre tipus Torta, rentat amb cervesa artesana, blau, de pasta cuita i fins a quinze varietats diferents. Organitzem també cursos, tallers, tastos, assessorament i tot tipus d’activitats relacionades amb el món del formatge.

    


Notícies
Què diuen dels nostres formatges?
Més sobre l'Abadessa

Segueix-nos a:

Contacte @
Preguntes freqüents
On els podem trobar?
També et pot interessar: